Wijzigen en bekijken rechten Print

• 0

In DirectAdmin kun je onder UID de gekoppelde User?en?onder GID de Group vinden. Met de knop 'Reset Ownership' kun je de User?en?Group van het item op je eigen gebruikersnaam zetten. Bij een?map?kun je ook kiezen om dit 'Recursively' te doen: dan worden alle subitems ook gereset. Let erop dat een 'Ownership Reset' ook de eigenaar 'apache' verwijdert?enje dus waarschijnlijk 'de rest' meer rechten?moet?geven.

De rechten (cijfers) kun je aanpassen met behulp van DirectAdmin of met een?FTP-programma.