9. Zorg voor de zwakkere Print

• 0

Voor gebruikers met een zwakke internetverbining:

• Upgrade / migreer naar een andere aanbieder. Blijven hannesen kost meer tijd en geld en is slecht voor uw humeur.
  • Als bovenstaand echt geen optie is: log in op de server van de gebruiker, ga naa rwww.speedtest.net en kies een server in Amsterdam. Kijk wat de upload snelheid is. Ga naar de ?User details? op de Backup Server Management Console en verlaag de maximale Bandwith naar 75% van de upload die de Speedtest aangeeft. Het vertragen van de snelheid verhoogt de kwaliteit en resulteert vaak in een betere upload.
  • Verstuur de data via HTTP in plaats van HTTPS. Data wordt locaal versleuteld voordat het wordt verzonden. HTTPS is dus een dubbele beveiliging. Dit versneld de upload met 30%.