4. Plan en neem de tijd Print

• 0

Start geen backuptaken simultaan binnen ??n netwerk. Een ?backup window? heeft 14 uren (18.00 tot 08.00), maak daar dus ook gebruik van, ook een weekend is er niet voor niets. Plan daarom de taken als volgt:

• File backup: plan deze op maandag tot en met vrijdag. Alleen als er in een bedrijf in het weekend structureel gewerkt wordt, kan deze ook op zaterdag en zondag lopen. Start tussen 18.10 en 20.50. Geef een maximale duur van 23 uur mee.
  • Exchange: start tussen 21.10 en 22.50 + regel 5.
  • SQL: start tussen 23.10 en 0.50 + regel 5.
  • Brick Level Mailbox: plan deze op maandag tot en met zaterdag. Start tussen 01.10 en 02.50.
  • System State: zondag tussen 08.10 en 11.50.

Alle backuptaken hebben zo voldoende tijd om te lopen en er is een minimale belasting van het netwerk en internet verbinding.