Xelion - Eerste installatie Xelion Softphone (Windows) Print

• 0

Met de Xelion Softphone is het o.a. mogelijk om gesprekken op te zetten, je eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Door de onderstaande stappen uit te voeren is het mogelijk om de Xelion Softphone te installeren:

*<klantnaam> is hierbij de naam van uw telefooncentrale.

Nadat de Xelion Softphone is gedownload komt er een scherm naar voren waarin accountgegevens ingevoerd kunnen worden.

Voer hier de gegevens in die jij gekregen hebt.

Let op! Om gebruik te kunnen maken van de Xelion Softphone is JAVA vereist. Om JAVA te installeren klik je op 'Installeer JAVA via deze link!' of ga je naar www.java.com/nl en klik je op 'Gratis Java-download'. Installeer JAVA via Internet Explorer.

Om JAVA te installeren zijn Administrator-rechten vereist. Laat, indien je geen Administrator-rechten hebt, de installatie van JAVA door de beheerder uitvoeren.