Uw gegevens Print

• 0

Na inlog tot uw klantegedeelte (Mijn Account) heeft u inzage in al uw gegevens zoals diensten, domeinen, facturen, orders en supporttickets.
Bovendien heeft u uitgebreide toegang tot onze kennisbank, mededelingen en aankondigingen.
Via "Aantal webhostproducten/services", doorklikken via Details, heeft u direct toegang tot uw DirectAdmin control panel waarmee u uw server kunt beheren. De Directadmin button staat onderaan de detailpagina.
Tenslotte kunt u hier uw diensten of domein wijzigen of bestellen.